Albert Planelles recorre “El camí que desa les hores”

Albert Planelles presentant  "El camí que desa les hores"

Albert Planelles presentant “El camí que desa les hores” / Foto: L.Bernis

El poeta barceloní Albert Planelles va presentar ahir el seu nou llibre “El camí que desa les hores”. La Poeteca va ser l’encarregada de rebre l’acte presentat per Ricard Mirabete, poeta, crític i professor, qui també ha escrit el pròleg del poemari.

“El camí que desa les hores” és el segon llibre que l’autor publica i compta amb quaranta-tres poemes que es caracteritzen per presentar una gran varietat temàtica però també formal, ja que conté tant poemes en vers com en prosa. Aquest poemari, que ha estat editat per Témenos, està dividit en tres parts de diferent índole on hi tenen cabuda des de reflexions més personals i íntimes a elements que s’acosten a la vida quotidiana.

La natura com a assimilació dels estats anímics amb l’entorn, pròpia del Romanticisme, és un dels principals ingredients del llibre, però tampoc no hi falten altres temes recurrents en la història de la poesia, i de la literatura en general, com la fugacitat de la bellesa o el silenci i la solitud. Planelles destaca en aquesta nova publicació per conjugar la poesia amb elements pictòrics que tenen com a resultat una sinestèsia que Mirabete va voler destacar.

Relacionat:
Poema “Res” d’Albert Planelles

3 pensaments sobre “Albert Planelles recorre “El camí que desa les hores”

  1. Retroenllaç: “Res” – Albert Planelles | Barcelona en clau de poesia

  2. Retroenllaç: Descobreix La Poeteca! | Muses amb traça

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s