L’Horiginal s’omple de poetes bestials

Edicions Poncianes presenta a l’Horiginal un nou format per als poemes: els pòsters literaris. Són traductors molt joves els que han decidit realitzar la tasca de recuperar sis grans noms dins la poesia i presentar les dues cares de noms com Whitman, Apollinaire, Mallarmé, Becket i Passolini. Els pòsters formen part de la col·lecció “Bèsties” que compta amb un retrat en blanc i negre de l’artista en qüestió i amb una selecció de poemes, tots ells en català.

Clàssics que cal redescobrir en les seves facetes més desconegudes van pujar a l’escenari de la mà de joves poetes com Jaume Pons, Gabriel Ventura, Francesc Gelonch o Marc Rovira. Tots ells van oferir una mostra dels versos que podem trobar en aquests pòsters.

“El cos”, “Malacode”, “Zona” i “Brisa marina” van ser alguns dels versos dels grans poetes recitats a l’Horiginal gràcies a aquesta iniciativa. Molts dels autors van voler remarcar el fet que molts d’aquests poetes que han marcat un abans i un després al món de la poesia no hagin estat traduïts al català, i alguns fins i tot van reconèixer que és una gran responsabilitat ser l’encarregat de fer-ho.

Un pensament sobre “L’Horiginal s’omple de poetes bestials

  1. Retroenllaç: Antonina Canyelles: un plaent bombardeig | Barcelona en clau de poesia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s