Els Inconformistes uneixen poesia i joventut a La Poeteca

La Poeteca cedeix el seu espai a joves talents de la poesia com són Paulalba i Carles Morell. Els dos estudiants de filologia catalana i membres de la revista Inconformistes van llegir els seus poemes inèdits -de moment- acompanyats del violí de Roger Busqué, qui al seu torn també va recitar algun poema i llegir un petit conte propi.

Carles Morell i Paulalba s’alternaven contínuament el torn, creant un ritme dinàmic, cada un amb la seva particular manera de recitar, tan diferents però alhora complementàries. Els dos es caracteritzen per una gesticulació molt marcada i per la proximitat amb el públic.

Carles Morell, per la seva part, va recitar poemes dedicats a diferents temàtiques com l’amor -va parlar dels amants que se sumen-, alguns temes de caire més existencialista com la dificultat de conèixer-se a un mateix com resaven alguns versos “si creus que et coneixes és que no has nascut” (versos finals del primer poema) o “el ser i el fingir saltant a corda”. També va dedicar un poema a Pau Vadell, poeta que es trobava entre els oients.

D’altra banda Paulalba va aportar el seu estil més edulcorat, pel que fa al mode de recitar, però amb missatges força directes. “Això no és una mà que es dibuixa”, que va dedicar a la seva fada bona, o “dins un quadre de Van Gogh” amb vocabulari cinematogràfic. També va ser ella, acompanyada de Busqué tocant el violí com si es tractés d’un ukelele, qui va concloure l’acte amb una cançó anomenada “El tresor” que cantava per primer cop i que afirmava reiteradament que “el poeta que viatja mai no va sol”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s