Vermut Poètic pels Afamats

Ester Andorrà

Ester Andorrà

Migdia de diumenge assolellat; vermut i poesia a la llibreria NoLlegiu. Ester Andorrà i Joan Vigó reciten versos d’Afamats, un poemari-dietari que ella ha escrit al llarg d’una dècada; l’autora evoca un moment de la seva vida a cada poema, i els que l’escoltem sentim en cada un el que volem.

Títols com Cabarets “treu-me la roba i l’avorriment, si vols”; Terra, Velocitats, Preciosos, Estordida “avui et gires, demà em mires, potser em penses”, són els que s’anaven alternant Andorrà i Vigó, amb dues veus que obligaven a canviar el punt de vista, a adonar-nos que, no perquè els hagi escrit una dona, els versos poden ser únicament llegits en veu femenina.

Joan Vigó

Joan Vigó

Escorça, Floc, Joc de dits, S’afila “de coses ben trivials en farem un llibre, esmolat”, Moral, Parpella, Estètica “ens perd l’estètica, i un cert gust pels cabells salats”, Tanta “canvio malifetes acumulades per un massatge de peus i un parell de trenes negres” són només alguns més dels títols que es van recitar entre llibres, sofàs i cafès.

La trobada va acabar amb Fucsia “en una altra vida, em tinto les puntes de fucsia i tinc un racó a París” i Prismes “despertar-nos en lluents cambres d’hotel on ningú aturi la calefacció i veure’ns com desconeguts”. Tot, en conjunt, es va unir per crear un instant amb regust a “moments sublims d’una tarda devastada”.

Notícies relacionades:
Delata – Ester Andorrà
Quan la poesia es recita amb accent de dona
Busquets i Moreno units per l’amor i la decadència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s