La poesia es muda de blau per l’autisme

Aprofitant el Dia Mundial de l’Autisme, 2 d’abril de 2014, es va presentar el llibre “Trenquem el silenci amb la poesia” al Casal del metge, a Barcelona. En aquest, hi han participat 150 poetes i persones relacionades amb el món de l’autisme. Un poemari de Viena Edicions i Projecte Àgatha, amb el que es pretén trencar les barreres encara existents entre la societat i el món de l’autisme, encara molt desconegut per la majoria.

Marta Pérez i Sierra i Eduard Miró van presentar i conduir en tot moment l’acte, en el que també hi participà Laura Borras, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Seguint l’ordre les lletres de la paraula “autisme”, van pujar a l’escenari diferents poetes dels quals el nom, cognoms o títol del seu poema començava per una de les respectives lletres.

El pianista Salvador Pané va amenitzar la presentació musicant poemes i l’escultor Philippe Lavaill va donar l’obra realitzada expressament per la festa solidària a Gabriel Maria Pérez, pare d’Àgatha, qui dona nom al projecte, a la vegada que l’acte va concloure amb una emotiva cançó interpretada per l’avi de la nena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s