L’obra pòstuma de Genís Cano

Els amics i admiradors de Genís Cano li rendeixen homenatge a l’Horiginal en motiu de la presentació de la seva obra inèdita pòstuma “Taps de llum zenital”, publicada per l’associació cultural de poesia Pont del Petroli. Van ser molts els poetes que van voler participar en aquest acte commemoratiu en què no només es van recitar els seus versos, sinó que també es van recordar molts moments i anècdotes de la vida de Cano, qui va morir el 2007.

Autors com Enric Casasses, Lluís Calvo, Núria Martínez, Joan Vinuesa, o Carles Hac Mor van ser alguns dels encarregats d’intervenir en el recital poètic, al qual també van incorporar poemes propis dedicats a l’homenatjat -com va ser el cas d’Ester Xargay-. Rosa Pou i Xavi Lloses van fer la seva aportació musicant algunes de les obres de Genís Cano, i Isabel Chavarria, la vídua del poeta, va jugar també un paper important en la preparació d’aquest acte honorífic.

La sala de l’Horiginal es va omplir completament tant de participants com d’espectadors, creant un ambient emotiu i de respecte envers l’autor. La presència de grans figures de la poesia actual catalana deixa clara la petjada de Cano en el món del vers.

2 pensaments sobre “L’obra pòstuma de Genís Cano

  1. Retroenllaç: L’Horiginal rememora Genís Cano | Barcelona en clau de poesia

  2. Retroenllaç: La miraculosa vida de Josep Pedrals | Barcelona en clau de poesia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s